Note fondée sur 60 évaluations de clients

Écoutez ce qu’en pensent nos voyageurs
4,1 sur 5
79 % des clients le recommandent
4,0 Propreté de la chambre
4,5 Service et personnel
4,0 Confort de la chambre
3,9 État de l’hôtel
avis de clients DE TRAVELOCITY
Écoutez ce qu’en pensent nos voyageurs
4 sur 5
par un voyageur

Ce voyageur a laissé seulement une note Publié le 7 oct. 2018 sur Hotels
5 sur 5
par un voyageur

サンゴ草を満喫

Publié le 5 oct. 2024 sur Hotels
見頃を迎えたサンゴ草が部屋の窓から一望でき景色を満喫できました。網走駅まで送迎していただき大変助かりました。
5 sur 5
par un voyageur

Ce voyageur a laissé seulement une note Publié le 28 sept. 2024 sur Hotels
5 sur 5
par un voyageur

Publié le 20 sept. 2024 sur Hotels
Hotel located next to Ubaranai corals Abashiri, very peaceful area, delicious breakfast and dinner arrangements, cheering staffs...highly recommended
4 sur 5
par un voyageur

Publié le 19 sept. 2024 sur Expedia
スタッフの対応は感じが良くて快適に過ごせましたが大浴場が大ではなく今回部屋のお風呂は使用しませんでしたがお風呂の補修を養生テープというのはどうかなと思いました
4 sur 5
par un voyageur

Publié le 19 sept. 2024 sur Expedia
Hotel a little old and rundown but in a beautiful location. Dinner was excellent and the staff were great!
5 sur 5
par un voyageur

Publié le 13 sept. 2024 sur Expedia
Level of hospitality here is the best! Although we have booked on the same day and arrived late, staff welcomed us and prepared amazing dinner taking into consideration our food restrictions. (vegan/ vegetarian friendly) It's super quiet, we had a great sleep. The view from the window is amazing with nature and lake around. We happened to arrive at the season when the plants at the lake turn red, very beautiful. The dinner was very delicious, they also have a selection of local craft beers you can add to your meal for extra price.
4 sur 5
par un voyageur

Publié le 24 août 2024 sur Expedia
スタッフの方々がとても親切で、お料理もボリュームがあり味も良かったです。
5 sur 5
par un voyageur

Ce voyageur a laissé seulement une note Publié le 9 août 2024 sur Expedia
5 sur 5
par un voyageur

Publié le 8 août 2024 sur Hotels
食事が大変美味しく、感激しました、北海道を回っていると、どこの旅館でも似た様な料理になり飽きてしまうのですが、網走豚のしゃぶしゃぶや、キンキの煮つけなども工夫かまされていた、料理のレベルも高かったと思います